Zábrany hoďte za hlavu a predveďte mu striptíz

23.01.2010 20:30

 

16.12.2009 15:00

Stavte na istotu a na striptíz sa vopred pripravte. Žiadna improvizácia.

Už niekoľkokrát vás partner požiadal o striptíz, ale vy ste zhrozene odmietli. Čo takto pripraviť mu takéto vzrušujúce prekvapenie napríklad na Silvestra. Možno budete sama prekvapená, ako vám to pôjde. Aby bol váš striptíz pre partnera naozaj vizuálne vzrušujúci zážitok, pripravte sa vopred.

1. krok: Zistite, aká bielizeň sa mu zdá najvzrušujúcejšia
Počas sledovania televízie alebo pri listovaní časopisu mu pod nos posuňte ženu v nejakom sexi prádle. Nenápadne zistite, či by ste sa mu páčili v podväzkoch a akú farbu či typ bielizne sa mu zdá byť na žene najvzrušujúcejší. Keďže nejde o malú investíciu, do obchodu zamierte až po získaní týchto dôležitých informácií.

2. krok: Inšpirujte sa
Spontánnosť je síce fajn, ale ak by ste sa jedného dňa začali pred partnerom smiešne vlniť a popri tom vyzliekať, mohlo by ho to skôr rozosmiať. Zo vzrušujúceho večera by nebolo nič. Možno by ste si pripadali trápne. Takže predtým, než sa pustíte do striptízu pred partnerom, pozrite ako to robia profesionálky. Pred zrkadlom si potom nacvičte nejaké tance a pohyby, ktorý jednoducho zvládnete. Striptíz nemusí byť prešpikovaný zložitými pohybmi. Ide najmä o ladnosť a efektné spojenie tanca a vyzliekania.

3. krok: Pripravte si pôdu
Vopred si pripravte hudbu a kulisy, ktoré podčiarknu atmosféru. Sviečky prípadne malá lampa, zatiahnuté závesy, stolička a tak ďalej. A aj partner by si mal striptíz užiť v pohodlnej polohe, aby si vás mohol naplno vychutnať. Hudba by nemala byť agresívna, ale zasa ani uspávajúca, takže na jej výbere si dajte naozaj záležať.

4.

krok: Ide sa na to
Aby ste sa vyhli nepríjemným prekvapeniam typu, že sa váš drahý dovalí domov s partiou kamarátov alebo po záťahu s kolegami, dohorte sa s ním vopred. Len mu povedze, o koľkej má byť doma, lebo máte preňho naozaj špeciálne prekvapenie. Akonáhle dorazí domov, navečerajte sa, do pohára mu nalejte jeho obľúbený nápoj a pošlite ho na miesto určenia. A potom mu predveďte vaše vzrušujúce divadlo. S kúskami odevu sa jemne pohrávajte a pomaly sa ich zbavujte. Do tejto hry môžete zapojiť aj jeho, ale len jemne. Striptíz by mal byť od začiatku do konca vo vašej réžii. Text: -nb- pre oŽene.sk