Vycvičte si konečne chlapa do postele!

08.01.2010 16:58

 

Super sex: Vycvičte si konečne chlapa do postele!

Máte v posteli skúseného milenca, alebo sa ešte len oťukáva? A teraz nemyslíme takmer nedotknutého panica, pre ktorého ste prvá. Aj muž skúsený vo veciach lásky totiž potrebuje istý čas na to, aby spoznal presne to, čo vám ulahodí najviac. Lenže niekedy mu tá objavná cesta trvá akosi pridlho... Pomôžte mu zorientovať sa a prežite spolu kopu báječného sexu!

Správne naladenie
Väčšina zdravých párov nemá s chuťou na sex žiadne väčšie problémy. Prirodzene, sú obdobia, kedy sa neviete od seba odtrhnúť a inokedy dni ubiehajú takmer bez sexu. Čo však, keď svoje chute neviete zladiť? Neuspokojte sa s jednoduchým konštatovaním, že nemáte chuť, alebo ste unavená.

Nehľadajte výhovorky, ale možnosti ako si sex užiť. Ak ste unavená neskoro večer pred spaním, doprajte si polhodinku sexu hneď po príchode z práce, alebo namiesto večerných správ. Zvyšok večera už môžete len blažene relaxovať. Nie je totiž nič horšie ako odmietanie partnera z dôvodu pre neho tak nepochopiteľného ako je ženská únava, veď on je pripravený v plnej zbroji. Naučte ho, že sex môže mať aj každý deň, len si ho musí správne načasovať.

Dámy prvé
Sex si vyžaduje istú rovnováhu. Na tú nikdy nezabúdajte. Znamená to, že obe strany by mali byť približne rovnako aktívne. Raz ho vy potešíte niečím, čo má veľmi rád, inokedy vás on prekvapí napríklad orálnym sexom. Nie je nutné sa hneď revanšovať, rozhodne mu to však pri najbližšej príležitosti oplaťte. Keď však máte na sex trochu viac času (i priestoru) zaveďte pravidlo, že na radu musíte prísť prvá vy. Prečo?

Je všeobecne dobre známe, že muž je po orgazme po istú dobu „nepoužiteľný“. Sú to sladké chvíľky, kedy chce po dobrom výkone odpočívať a tak mu občas padne zaťažko premáhať sa a myslieť na vaše potreby. Preto by sa mal najprv venovať naplno vám až k vašej úplnej (orgazmickej) spokojnosti. A ak sa do toho vloží skutočne celý (teda aj duchom), nedá vám veľa práce priviesť ho následne k blaženosti tiež.

Experimentík
Je váš partner experimentátor, alebo sa naopak zamiloval do klasiky a nič iné ho nezaujíma? Každý extrém je zlý. Nedostatok fantázie a nových prvkov v sexuálnom živote mimoriadne ubíjajú, na druhú stranu keď príde po každý krát s niečím novým, môže to byť tiež odstrašujúce. Ideálom je spraviť si akýsi rebríček najosvedčenejších polôh, v ktorých si obaja prídete na svoje.

Základom je, aby dobre ovládal polohy, v ktorých dokážete dosiahnuť orgazmus, a aby ich pravidelne a citlivo zaraďoval pri sexe. Vy sa na oplátku tiež nevyhýbajte polohám, o ktorých viete, že mu robia „dobre“. Nebojte sa rozprávať s ním o tom, čo máte rada a čo je ešte dôležitejšie – čo nemáte rada. Ak to ide sťažka, alebo sa to ťažko opisuje, povedzte mu, že ste danú techniku, či polohu videli v nejakom filme, alebo ju spomínali v knihe. Určite si ju veľmi rád s vami prečíta, alebo strávi večer pri „inšpiračnom“ filme.

Nezabudnite, vaše preferencie sa čas od času menia. Iste ste svoj sexuálny život obohatili o mnohé finty a techniky, ktoré ste v začiatkoch nepoznali, či nepraktizovali. Sex je dynamická záležitosť, preto nežite v presvedčení, že to čo sa vášmu partnerovi páčilo pred pár rokmi, zaberie rovnako aj dnes. Častým opakovaním sa aj tie najlepšie veci zunujú, takže dôvodov na neustále vylepšovanie sexuálneho života je stále dosť.

Autor: Alfa