Týmto chybám sa radšej vyhnite!

23.01.2014 17:22

Motýliky v brušku sa nedajú ovládať. Keď ich raz muž cíti k inej, môže žena robiť čokoľvek na svete, nič jej nepomôže. Väčšinou zo seba urobí akurát tak bláznivú stíhačku a to nie je zrovna správny spôsob, ako na seba upozorniť. Poradíme vám, čo robiť!

 

Poznáte to, zoznámite sa s mužom a hoci to nie je láska na prvý pohľad, zistíte, že ste si sympatickí. Trávite spolu veľa času a niekedy, najmä na večierkoch sa vám prišťastí a skončíte spolu aj v posteli. Vždy je však jeden z tejto dvojice zamilovaný. Častokrát je to žena, ktorá si to neprizná až kým sa muž zrazu stiahne a nevenuje sa jej. Do jeho života totiž vošla iná žena, ktorá ho ohúrila svojím šarmom hneď na prvý pohľad. Čo by mala žena v takomto prípade robiť?

Vyhnite sa bombardovaniu v podobe správ

Podvedomé kontrolovanie muža, ktorý vám nepatrí. Už to znie dosť čudne, ale bohužiaľ, je to pravda. Žena si vždy nájde zámienku, prečo mu napísať, prečo by sa mali stretnúť, aj keď to mu nenavrhne sám. Ani niekoľkonásobné odmietnutie zo strany muža ju nezastaví. Keď nepochodí u neho, začne vypisovať jeho novej známosti. Písanie dvoch nezámych žien so spoločným záujmom môže ľahko prerásť do nebezpečného konfliktu. Jediné, čo žena týmto správaním dokáže je, že poníži sama seba na bod mrazu.

Zabudnite na akékoľvek výčitky smerujúce na neho

Keď už neviete, ako zapôsobiť v dobrom, začnete vyťahovať staré veci, ktorými sa snažíte v mužovi vyvoľať výčitky. Akurát ho tým naštvete a pomôžete k tomu, aby vás úplne ignoroval. Zabudnite aj na špehovanie miest, kam chodí a robenie napriekov. S ním to ani nepohne. Jednoducho vás nechce a je lepšie sa s tým zmieriž skôr, než zo seba urobíte totálnu hlupaňu.

Ignorujte ho inteligentným spôsobom

Najlepšie, čo môžete urobiť je, že ho budete ignorovať. Nie tak, že si vymažete jeho číslo, odoberiete si ho z priateľov na sociálnej sieti, ale choďte na to inteligentne. Cez sociálne siete sa človek dnes dozvie viac, akoby chcel. Buďte aktívna a ukážte, že viete žiť aj bez neho. Ukážte sa v spoločnosti iných mužov, vo vyzývavých outfitoch a s úsmevom. Najlepšie bude, keď to nebudete len predstierať, ale tomu aj uveríte.

Odosobnite sa, iba tak prilákate nových mužov

Snažte sa odosobniť od tohto muža a nemyslieť na neho. Len vtedy, keď sa vyrovnáte s jeho stratou, budte pôsobiť slobodne a príťažlivo. Žena, ktorá neustále myslí na iného muža je upätá a neznámi muži to podvedome vycítia. Potom sa nemôže sťažovať, že o ňu nikto nemá záujem. Akonáhle sa jej podarí prelomiť túto bariéru, komplimenty zo strany mužov sa budú len hrnúť.

Nikdy sa nevracajte k starým záležitostiam

Ten, kto vás odmietne a zraní v minulosti sa po istom čase opäť objaví a situácia sa obráti. V tom čase, keď vy už budete ďaleko nad vecou tento muž začne mať o vás záujem a doslova sa doplazí. Či už to bude spôsobené tým, že mu nevyšiel vzťah s inou alebo zo žiarlivosti na mužov, ktorí sa motajú okolo vás, to je jedno. Dôležité je, aby ste nepodľahli. Chlap, ktorý už raz dal prednosť inej pred vami, sa len tak nezmení a vždy môžete byť pre neho len záchranná rezerva.
 


Zdroj: Mon