Takéto otázky mu radšej nedávajte!

23.01.2010 20:26

 

Existujú otázky, na ktoré muž zrejme neodpovie. Viete, ktoré to sú?

Páči sa ti nejaká kolegyňa?
Určite vám vymenuje zástup sexi kolegýň, s ktorými je v kancelárii...To by si pomohol. Každý večer by ho čakalo vypočúvanie, s kým bol na obede,na káve a podobne. Na otázku o pekných kolegyiach si iba niečo zahundre popod nos a tým je preňho vec vybavená.

Máš milenku?
To je otázka ešte silnejšieho kalibru ako tá predošlá. Takže úprimnej odpovede sa nedočkáte. Ak máte podozrenie, že váš drahý má milenku, musíte si počkať, kým budete mať dôkazy.  Na nejasné vyjadrenia typu, mám pocit, že ma podvádzaš, sa dočkáte nezmyselných viet, ale rozhodne nečakajte okamžité priznanie. Nie je predsa hlupák, aby si ničil vzťah kvôli žene, s ktorou to zatiaľ nemyslí vážne.

Ako veľmi ma miluješ?
S takouto abstraktnou otázkou si muž naozaj neporadí. Odpovie stručne: "Veľmi". Tým sa preňho konverzácia na tému lásky končí. Nepáčte z neho vyjadrenia romantického typu. Muž lásku prejavuje činmi. Len výnimoční jedinci sa vedia z takejto situácie "vykecať" tak, aby bola žena naozaj spokojná.

Boli s vami vonku aj nejaké pekné ženy?
Sobotný záťah vám prezentuje ako čisto mužskú záležitosť. Po jemnom upozornení  zo strany niektorej kamarátky, ktorá partiu zazrela v meste a rozhodne v nej neboli iba muži, vyštartujete s touto otázkou. Buď sa jednoducho vyhovorí, že

nejaká bývalá spolužiačka sa tam zastavila, ale nepozná ani jej meno a k jej vzhľadu by sa radšej nevyjadroval. Ale už v ňom skrsne podozrenie, že ste podozrievavá beštia, pred ktorou sa musí mať stále na pozore. Takže radšej nepátrajte.

Predstavuješ si sex s niekým iným?
A vy si ho nepredstavujete? Ale určite sa tým nechválite svojmu drahému. Na snoch či predstavách nie je nič zlé, ale určite by vás ranilo, ak by ste z jeho úst počuli, že sníva o sexe s nejakou modelkou alebo herečkou. Takého túžby si muži nechávajú pre seba alebo tým zaťažujú kamarátov. Nie partnerky.

Text: -nb- pre oŽene.sk