Staňte sa lepšou partnerkou

23.01.2010 19:53

 

Chcete si ho udržať navždy? Tak sa snažte! Napríklad takto:

Už sa ho nesnažte meniť
Ešte vás to stále neprešlo? Tak si spomeňte na začiatok vášho vzťahu. Boli ste rada, že všade naokolo boli porozhadzované mužské veci a vôbec ste neriešila, že váš drahý je "bordelár". Alebo že od Ligy majstrov ste ho nedostali ani za svet a ochotne ste mu pod nos nosili pivo. Po niekoľkých mesiacoch vzťahu ste ho začali meniť. Skončite s tým! Prijmite ho takého, aký je. On bude spokojnejší, keď nebude z vašich úst neustále počuť výčitky a to sa ozrkadlí aj na kvalite vášho vzťahu.

Čo si naplánujete, to dodržte
Už nežijete zo dňa na deň. Máte predsa trvalý vzťah a s tým ide ruka v ruke aj plánovanie. Ak sa raz na niečom dohodnete, nemeňte to podľa aktuálnej nálady. Dajte partnerovi najavo, že ste spoľahlivá a čo poviete, za tým si stojíte a snažíte sa to aj dodržiavať.

Hovorte často "ďakujem"
Buďte k sebe slušní a ohľaduplní. Ak si raz zvyknete na vulgárnu komunikáciu medzi sebou, už sa jej len ťažko zbavíte. Oslovujte sa milými prezývkami alebo zdrobneninami, za všetko si slušne poďakujte a buďte k sebe ohľaduplní. Žiadne strohé príkazy či vyjadrenia. Nie ste predsa v kancelárii.

Doprajte mu mužské zábavky
Každý potrebuje čas sám pre seba. Hoci vás jeho kamaráti otravujú a neviete im prísť na chuť, doprajte

reklama

vášmu drahému malé mužské záťahy. Uvidíte, že keď príde po takomto pánskom večierku domov a vy nevyrobíte žiadnu scénu, bude sa k vám vracať ešte o niečo radšej než doteraz.

Starajte sa o seba
Váš drahý je celý deň medzi kolegyňami, ktoré sú pekne oblečené, častokrát veľmi sexi, usmiate a mnohé sa pýšia titulom "single". Je na mieste mať sa na pozore. Ale namiesto vypočúvania, s kým bol na obede či káve, čakajte ho doma upravená. Ak si spolu niekam vyjdete, snažte sa byť čo najkrajšia. Obdivné pohľady ostatných mužov toho vášho len utvrdia v tom, ako dobre si vybral.

Text: -nb- pre oŽene.sk