Sexi znamená, dobre sa v bielizni cítiť - tipy, ktoré stoja za to

23.01.2010 20:10

 

02.01.2010 11:30

Spodná bielizeň musí zvádzať, pohodlnosť pri nosení je však to, čo nositeľky veľmi často vyžadujú.

Zrejme každá žena naozaj túži po skutočne sexi spodnej bielizni, ktorá z nej urobí zvodkyňu a neodolateľnú lámačku mužských sŕdc. Niekedy však práve pohodlnosť pri nosení je to, čo ženy odvedie od vešiačikov so sexi kúskami po bavlnené nohavičky a podprsenky, ktoré neočaria nikoho. Ponúkame tipy, ako nájsť sexi bielizeň a medzi aké modely siahnuť, aby vybrané kúsky nezaostávali za trendmi v móde spodnej bielizne. 
 
Pri výbere spodnej bielizne myslite najmä na to, že sa v nej musíte cítiť sexi. Docielite to tak, že nohavičky aj podprsenka budú pohodlné a dobre vám sadnú.

Spodná bielizeň musí spĺňať niekoľko kritérií. Okrem spomínaného pohodlia pri nosení treba prihliadať aj na materiál, z ktorého sú jednotlivé kúsky vyrobené.

Vyhýbajte sa nákupu nohavičiek z umelých, nepriedušných materiálov, ktoré vám len zbytočne prinesú ženské zdravotné problémy. 

Čo sa týka módneho diktátu, dá sa povedať, že sa nosí takmer všetko. Hitom je bielizeň s čipkou a

polopriehľadnými detailmi.

Vzory by mali byť jemné, potlač tigrej srsti sa už nenosí. Nič nepokazíte, ak si vyberiete modely s jemnými kvetinkami, bodkami, najaktuálnejšie súpravy spodnej bielizne sú však jednofarebné.

A ozdoby? No predsa čipky.

Módnym prešľapom je aj mať oblečené nohavičky z iného materiálu a s iným vzorom ako podprsenka.
Oplatí sa preto kupovať celé súpravy spodnej bielizne, vyhnete sa trápnosti, keď prespíte u priateľa, alebo idete k lekárovi a na sebe máte bodkované bavlnené šortkové nohavičky a bielu čipkovanú podprsenku.
  

Text: Zuzana Hlavačková, archív Pravda Ženy