Rozumiete mužskej logike?

23.01.2014 17:08

Chlapi neustále tvrdia, že signály, ktoré vysielame, sú nejasné a zmätočné. Že nám jednoducho nerozumejú. Ako to funguje naopak? Viete, či má záujem o krátku známosť alebo o vážny vzťah?

 

Chce vzťah, alebo sa len zabaviť? Šepká vám milé slová, hladí vás po tvári, no aj tak si nie ste stále istá? Týchto 10 znakov vám pomôže zistiť, či to s vami myslí naozaj vážne.

1. Berie vás medzi svojich priateľov

Chce vás zoznámiť so všetkými svojimi kamarátmi? Znamená to, že sa chce pochváliť, akú partnerku si našiel. Chce, aby ste si s jeho okolím rozumela a zapadla medzi jeho kamarátov, pretože mu záleží aj na vás, aj na nich.

2. Smelo vám odpovie na otázky o budúcnosti

V rámci bežného rozhovoru príde nezáväzná otázka Koľko by si chcel detí? alebo Chcel by si bývať v byte alebo v dome? Bez problémov vám odpovie, prípadne sám doplní podobnú otázku.

3. Predstaví vás rodičom

Ak sa bude vyhýbať stretnutiu s vašou rodinou alebo nechce, aby ste poznala tú jeho, je to znak niečoho, z čoho rozhodne nebudete nadšená. Pokiaľ nemá problém ani jednou z variant, znamená to, že pre neho nie ste iba slečna na zabitie nudy.

4. V lete plánuje lyžovačku

Vonku je tridsať stupňov a on s vami plánuje lyžovačku? Berie ako samozrejmosť, že spolu budete aj o pol roka. Chce v tomto vzťahu zotrvať a počíta s vami aj do budúcnosti.

5. Titul „priateľka“

Ak spoločne stretnete jeho známeho, predstaví vás ako svoju priateľku, partnerku. Nehanbí sa za vás a chce, aby ostatní vedeli, že patríte k nemu. Plynulo prejde z „ja“ na „my“.

6. Ste spolu každú voľnú minútu

Je s vami vždy, keď môže. Kamaráti ho volajú na párty, no on radšej zostane s vami doma? Je to prejav náklonnosti a lásky. Samozrejme, ak sa chce zúčastniť nejakej oslavy, dôvodom nie je to, že vás nemá rád.

7. Trávite veľa času u neho doma

Po kine, po večeri, z oslavy nejdete domov, ale k nemu? Zobúdzate sa spolu viackrát do týždňa? To je dobré znamenie!

8. Je tam, kde ho potrebujte

Bojíte sa pavúkov a doma máte toho najväčšieho na svete? Ak nie je 100 km ďaleko, bude veľmi rád, ak vás príde „zachrániť“. Muži sa tešia z toho, že sú potrební. Ak mu na vás záleží, očakávajte návštevu.

9. Zdôverí sa vám

Má problém v práci? Zavolá vám. Nevie, čo má robiť? Zavolá vám. Záleží mu na vašom názore a očividne sa vám otvoril a ukázal, že aj on niekedy potrebuje pomoc. A chce ju od vás.

10. Žiarlivosť a neistota

Idete s kamarátkami na dámsku jazdu? Vypytuje sa kam, kedy, s kým a má záujem o to, aby ste mu poskytli priebežné informácie o situácií. Žiarlivosť a neistota sú prejavom väčšej náklonnosti, ako je medzi kamarátmi alebo milencami.

 


Zdroj: GK