Prečo ho nepodviesť?

23.01.2010 20:16

 

24.12.2009 14:30

Dlhodobý vzťah môže zaváňať nudou, ale neverou ju nezaháňajte.

1. Ach, tie výčitky
Ženy sa po nevere psychicky zožierajú oveľa viac než muži. Sú emotívnejšie a nad svojou neverou nedokážu len tak mávnuť rukou. Trápi ich zrada, ktorej sa na partnerovi dopustili a snažia sa mu to vynahradiť. Ale kým výčitky prekonajú, ubehne veľa času.

2. Perspektívny vzťah sa hľadá ťažko
Je to pravda. Ak si zrazu nevážite, čo máte doma, spomeňte si na obdobie bez lásky a stability. Vyhovovalo vám? Zrejme nie... Tak nevere odolajte a nebudete musieť riešiť rozchod a následné blúdenie bez duše po baroch či internetových zoznamkách, kým opäť nájdete niekoho súceho na "život".

3. Choroby a zasa choroby
Na firemný večierok si zrejme nikto nenosí potvrdenie o tom, že netrpí kvapavkou, chlamýdiami a ďalšími sexuálne prenosnými chorobami. Myslite na to. Aj takýto nepríjemný suvenír by vás mohol od

rýchlovky na toalete vystríhať.

4. Lož má krátke nohy
Klamstvo sa zväčša prevalí vo chvíli, kedy to najmenej čakáte. Trápnosť situácie, do ktorej vás spleť vašich lží môže dostať, je neopísateľná. Najmä ak stojíte tvárou v tvár mužovi, ktorý vás oddane ľúbi už niekoľko rokov. Srdce nepukne len jemu, tomu verte.

5. Láska je viac ako sex
A to je asi ten najlepší dôvod, prečo ostať verná. Vášnivý sex s krásavcom z baru môže byť príjemným osviežením vydarenej noci, ale každodenné zobúdzanie sa pri mužovi, ktorého ľúbite celým srdcom, je tisíc razy krajšie.

Text: -nb- pre oŽene.sk