Pre ženy

03.01.2010 15:11

Ženy najľahšie dosiahnu orgazmus priamou alebo nepriamou stimuláciou klitorisu. Základom masturbácie je dráždenie a masáž klitorisu prstom. Na autoerotiku je najlepšie nájsť si pokojnú miestnosť, kde sa môžete uvoľniť a sústrediť sa na vlastné myšlienky a pocity. Nie je od veci si prečítať nejakú erotickú literatúru alebo časopisy. Tie by vám mali dať množstvo rôznych vzrušujúcich nápadov.

 

Začnite ľahkou masážou klitorisu. Sami zakrátko zistíte, čo vám prináša najlepšie pocity a stupňuje vzrušenie. So vzrastajúcim sexuálnym roztúžením sa váš klitoris stane viac citlivým na dotyky a preto ho odporúčame natrieť. Môžete využiť vaginálnu vlhkosť alebo naslinený prst, v ideálnom prípade lubrikačný gél. Nezabudnite tiež dráždiť vaše bradavky a ostatné erotogénne zóny.

Nehanbite sa experimentovať so svojim telom. Masturbácia je prirodzený proces. Vyskúšajte všetky možnosti a techniky, pokiaľ Vám budú prinášať príjemné pocity, nie je nič zakázané. Fantázii sa medze nekladú, a preto záleží na každej z vás, aké miesto si na túto autoerotiku zvolíte. Ako príklad uvádzame najvhodnejšie miesta: posteľ, vaňa, sprchový kút.

Neviete ako na to? Vybrali sme pre Vás niekoľko tipov.

  • Rolling - váľanie  - Toto je základná technika, kedy uchopíte ukrytý klitoris medzi palec a ukazovák. Môžete začať s pomalým jemným váľaním medzi prstami. Postupne pridávate rýchlosť a tlak tak, aby pocity so vzrastajúcim vzrušením boli čo najpríjemnejšie.
  • Krúženie - Vezmite ukazovák a prostredník a umiestnite ich cez vrchol vášho klitorisu. Potom začnite pohybovať prstami po klitorise v približne kruhovej alebo oválnej dráhe. Môžete ľahko meniť rýchlosť a tlak. Aby ste docielili správny a príjemný účinok tejto masáže, odporúčame prsty a klitoris zvlhčiť olejíčkom alebo lubrikačným gélom.
  • Masáž poklepávaním - Niektoré ženy táto technika veľmi vzrušuje a iným môže byť veľmi nepríjemná. Ľavou rukou roztiahnite malé pysky ohanbia tak, aby sa klitoris čo najviac odkryl a vystúpil. Potom s vaším ukazovákom na pravej ruke, začnite ľahko poklepávať na klitoris. To vyústi do veľmi lahodných pocitov, ktoré vzrastajú až do bodu, kedy sa nedá blížiaci sa orgazmus zastaviť.
  • Kombinácia - Prstami Vašej jednej ruky, stimulujte klitoris tak, ako to máte najradšej. Prstami druhej ruky nasmerujte na pošvový vchod a podľa potreby zaveďte dva alebo tri do vagíny. V podstate sa dá táto kombinácia odporúčať na stimuláciu vo dvojici, keď vy sa venujete masáži klitorisu a váš partner prstami vstupuje do vagíny. Rôznymi kombináciami môžete dosiahnuť závratné orgazmy.
  • Tečúca voda - Jediná vec ktorú potrebujete je dostatok času a vaňa. Predpokladáme, že vaša vaňa bude vhodne sformovaná tak, aby ste sa v sede vaším zadkom mohli podsunúť pod vodovodný kohútik. Na začiatok je dobré púšťať iba mierne tečúci pramienok a postupne pridávať tlak vody.
  • Tečúca voda - vodostrek - Toto je variant vyššie opísanej techniky. V tomto prípade upchajte palcom výtok z potrubia tak, aby striekajúci prúd vody smeroval na váš klitoris.
  • Masážna sprcha - Masážna sprcha je ideálny nástroj na vodnú masturbáciu, pretože väčšinou umožňuje presné nastavenie prúdu vody, pulzovanie, vírenie atď. S týmto nástrojom môžete veľa experimentovať a samy uvidíte aké kombinácie sú pre vás najpríjemnejšie. Opäť si nastavíte tlak a teplotu vody. Vyskúšajte si tiež studenú vodu a uvidíte, že vám môže prinášať iné a zaujímavé pocity vzrušenia, než keď používate teplú vodu.
  • Vibrátory - Vibrátory sú rôznych veľkostí a tvarov. Na klitoriálnu masturbáciu požívajte vibrátory pevné s premenným nastavením rýchlosti. Môžete priebežne meniť silu vibrácií, tak sa vzrušiť až na samý okraj orgazmu a potom opäť spomaliť. Túto techniku zopakujte niekoľkokrát a následný orgazmus bude silnejší a ostrejší. Správny tlak je tiež dôležitý. Masturbácia nemusí byť obmedzená len na klitoris. Skúste vibrátorom masírovať vnútorné strany stehien, pysky ohanbia a nasmerovať vibrátor aj na prsné bradavky.
  • Zvieranie stehien - Zvieraním stehien môžu niektoré ženy jednoducho dosiahnuť orgazmus. Zovretím a povolením svalov dochádza k nepriamemu dráždeniu klitorisu. Keď si preložíte nohu cez nohu a budete tlačiť stehná k sebe spôsobíte prekrvenie pohlavných orgánov a rôznym máganím a intenzitou zvierania môžete prísť k vyvrcholeniu. Táto technika je vhodná pre prípad, že na vás príde vzrušenie v spoločnosti, alebo na verejnosti. Stačí si sadnúť ku stolu, prehodiť nohu cez nohu stlačiť stehná k sebe a môžete sa oddávať slastným pocitom, bez toho aby to ktokoľvek tušil. Je tu dôležitá prax, ale výsledok stojí za to. Keď budete onanovať doma, zvyknite si zvierať pri orgazme stehná k sebe a po niekoľkých pokusoch to pre vás bude úplne prirodzené.
  • Nohavičky - Použite vaše nohavičky tak, že ich zatiahnete do vašej štrbiny vpredu aj vzadu, a potom ich vpredu správne umiestnite cez klitoriálnu oblasť, aby to nebolo bolestivé. Môžete sa prechádzať alebo si ľahnúť a posúvať nohavičky dopredu a späť.