Polohy milovania

03.01.2010 15:16

 

Tridsaťdva spôsobov milovania - každý deň v mesiaci inak

1.SLAVOBRÁNA
Žena stojí rozkročmo nad posteľou tak, že trup a hlavu položí na posteľ, muž pristupuje zozadu a ženinu rozkoš stupňuje tým, že sa jednou rukou pohráva s prsnými bradavkami a druhou hladí dráždec. Je možné realizovať aj v kľaku.

2.RÁKOS
Žena leží na chrbte a muž na nej. Žena si zavedie úd do pošvy a muž roztiahne nohy tak, aby mohol čo najtesnejšie zovrieť nohy ženy. Žena pri tom leží so zovretými a natiahnutými nohami. Úd dosiahne zvislú polohu a muž naráža zhora dole. Tým intenzívne dráždi dráždec.

3.OPERADLO
Žena si ľahne na chrbát a zvoľna zdvihne obe nohy do výšky. Muž sa posadí pred ňu, svoje nohy natiahne pozdľž jej tela a jej nohy pritisne na svoju hruď tak, že sa ho žena zachytí a zovrie nohami okolo jeho krku. Veľmi dráždivy spôsob.

4.FÚRIK
Žena sa položí na koberec a urobí podpor na rukách. Muž v stoji jej rozovrie nohy a zdvihne ich ku svojmu telu. Po zavedení údu behajú po miestnosti až do vyvrcholenia. Podľa lekárov je to najvhodnejší spôsob oplodnenia.

5.NA KONÍČKA
Muž leží na chrbte a žena si na neho nasadne ako na koňa. Zavedie si úd do pošvy a robí pritom jazdecké pohyby. Najpríjemnejšie na úzkej lavičke.

6.VETERNÁ RUŽICA
Možno realizovať na koberci alebo na francúzskej posteli. Žena je na chrbte, roztiahne nohy a zavedie si úd do pošvy, pričom partner leží na nej. Po zavedení údu zovrie stehná a muž sa otočí na úde tak, aby jeho os bola kolmo k osi tela ženy. Pri pohyboch je takmer vylúčené vypadnutie údu.

7.ODPOČINOK
Žena leží na chrbte a krčí roztiahnuté kolená. Muž tvárou k nej zavedie úd. Po vniknutí údu do pošvy žena rytmicky krčí kolená k brade a späť. Je to síce namáhavý spôsob, ale ženu určite uspokojí.

8.HODINY
Žena leží na boku a zovreté nohy má pred sebou do pravého uhla s telom. Muž jej zozadu zavedie úd a svojimi stehnami ju obopína.

9.MAGICKÁ IHLA
Muž leží na chrbte a žena cez neho krížom. Žena si zavádza úd sama, aj rytmus udáva ona.

10.DVOJAČIK
Je to poloha pre najvášnivejšie ženy. Žena nasadne na ležiaceho muža chrbtom k jeho tvári a pri jazdeckých pohyboch si môže hladiť dráždec.

11.SLADKÉ BREMENO
Žena si nasadne na ležiaceho muža chrbtom k jeho tvári a potom sa chrbtom položí na jeho telo. Muž je svojím telom pasívny, ale pritom môže dokonale dráždiť ženin dráždec a bradavky. Veľmi príjemné pre ženu.

12.MINET
Príprava na spojenie sa robí ústami. Je to milostná predohra a pre ženu dar najväčšej rozkoše. žena si ľahne na chrbát a dvihne nohy. Muž ukája ženu jazykom. Pohlavie ženy je tak najprístupnejšie.

13.TKÁČSKY STAV
Žena sa postaví na stôl, skrčí a roztiahne nohy tak, aby mala pohlavie na okraji stola. Chodidlá si pridržuje rukami. Úd zavedie muž a aby žena nestrácala rovnováhu, muž ju rukami pridŕža.

14.HUSÁRSKA JAZDA
Žena sa položí na bok, spodnú nohu natiahne a druhú pokrčí k telu. Muž na spodnú nohu nasadne ako na koňa a zavedie úd do pošvy. Pridržuje sa jej boku a vykonáva pohyby vo vysokom jazdeckom tempe. Je to lahôdka pre oboch, lebo dochádza k priamemu kontaktu oboch tiel.

15.SLADKÉ ZVONY
Žena si nasadne na ležiaceho muža tvárou k nemu a rukami sa podoprie za hlavou muža, ktorý sa trochu pokrčí. Pri pohyboch môže muž dráždiť ženine prsia ústami.

16.STRIEDAVÝ STEH
Je to doplnenie rôznych polôh, ktoré vedie k maximálnemu uspokojeniu ženy. Muž vykonáva pohyby tak, že urobí niekoľko krátkych pohybov špičkou údu cez dráždec a jeden dlhý, hlboký až dozadu pošvy. Toto muž neustále strieda.

17.NA STOLE
Žena sa položí na stôl tak, aby bola zadočkom až na okraji stola. Muž pristúpi k nej, žena mu položí nohy na ramená a on zavedie úd do pošvy. Pri pohyboch jej jednou rukou dráždi dráždec a druhou prsia.

18.BARÁNOK
Žena sa položí na bok a muž do tej istej polohy, ale opačne, vsunie hlavu medzi jej kotníky. Ona si vystrie nohy pred seba tak, že zvierajú s jej telom pravý uhol. Muž leží súbežne s nohami ženy. Os jeho tela je kolmo k osi tela ženy. Úd zavádza muž.

19.OBLÚK
Žene podložíme zadoček niekoľkými vankúšmi tak, aby mala telo vysunuté vysoko do oblúka. Ona široko rozkročí nohy a spustí ich dole. Muž zavádza úd v kľaku a rukou dráždi dráždec.

20.DIVOKÝ SEN
Žena si ľahne na brucho, roztiahne nohy a vystrčí zadoček. Muž zozadu zavedie úd, rukou ho podloží, aby nevypadol pri pohyboch. Druhou rukou hladí bradavky.

21.MLYNÁRKA
Žena nasadne na ležiaceho muža tvárou k nemu. Na úd dosadne tak, aby do nej vnikol čo najhlbšie. Potom krúti zadočkom. Príjemný spôsob, ale treba ho vedieť.

22.NA FELDSMIDTA
Žena sa položí na bok a spodnú nohu pokrčí k telu. Vrchnú nohu potom natiahne do výšky. Muž leží čelom k žene a je vklinený medzi jej stehná tak, aby jej mohol ústami dráždiť bradavky. Žena vrchnou nohou robí pohyby ako na bicykli, Čím sa pošva striedavo zatvára a otvára. Muž sa nehýbe, iba stále hlbšie tlačí úd.

23.VÁŠNIVÉ OBJATIE
Žena leží na chrbte a muž je vklinený medzi jej stehnami. Žena zdvihne nohy a objíma nimi muža v pase. Potom si nohy zapletie do seba. Muž je tak pevne zovretý a žena môže udávať tempo pohybov. Vhodné pre erotické ženy.

24.O NIČOM NEVIEM
Žena leží na bruchu s roztiahnutými nohami. Keď muž zavedie úd do pošvy, žena zovrie nohy. Muž sa rozkročí a ženine nohy objíme svojimi. Ženinu rozkoš muž stupňuje hladením bradaviek. Nevhodné pre tehotné ženy.

25.LOHENGRIN
Žena sa položí cez okraj postele a nohy natiahne do písmena V. Muž stojí pred posteľou, Úd zavádza on. Pocity su najpríjemnejšie, keď pošva smeruje dole a úd hore. Muž môže vystupňovať ženinu rozkoš hladením dráždca.

26.NA STOLIČKE
Muž sa posadí obkročmo na stoličku. žena sa posadí na jeho stehná a drží sa ho okolo krku. Nasadne na jeho úd a robí pohyby. Muž ju drží za zadoček a pomáha jej zvyšovať tempo.

27.NA VANKÚŠI
Žena si ľahne na chrbát a muž jej podloží pod zadoček niekoľko vankúšov. Žena zdvihne nohy a zavedie si úd do pošvy. Nohy skrčí a pritisne k telu. Úd je veľmi hlboko a dráždi ženu vnútri pošvy.

28.SPACÍ VOZ
Partneri si ľahnú čelom k sebe na boku a žena jednu nohu podstrčí pod muža. Druhú položí cez jeho bok. Žena sa tesne pritlačí k mužovi a zasunie si úd do pošvy. Rytmus pohybov udáva žena.

29.NOŽNIČKY
Žena si ľahne na chrbát a muž na ňu. Ona jednu nohu pokrčí k telu, druhú nohu natiahne a roztvorí do strany. Muž pokrčenú nohu chytí pod kolenom a ešte viac pritisne na hruď ženy. Pošva sa tým pretiahne a zovrie úd. Vhodné pre ženy s veľkou pošvou a mužov s malým údom.

30.LEŇOŠENIE
Žena si ľahne na chrbát a dá nohy do výšky. Muž leží na boku kolmo k osi jej tela. Po zavedení údu do pošvy žena spustí nohy cez mužov bok. Pohyby sú pomalé a žena sa plne oddáva rozkoši.

31.FRANCÚZSKA POLOHA
Žena sa položí na chrbát a muž si ľahne na ňu opačne, tvárou k jej pohlaviu. Prstami jej roztiahne pysky na pošve a bozkáva ju hlavne okolo dráždca, ktorý trie jazykom, berie ho do svojich úst a ľahko saje. Tým žene spôsobuje veľkú rozkoš. Žena to odpláca tým, že berie mužov úd do úst, jazykom trie žaluď a saje. Možno realizovať aj na boku. Musí byť žiadané oboma partnermi.

32.FRANCUZÁČIK
Týmto spôsobom žena odpláca mužovi darovanú rozkoš. Žena stiahne predkožku a vloží si mužov úd do úst. Jazykom potom dráždi muža na spodnej časti žaluďa, na uzdičke, na ktorej je muž najcitlivejší. Skúsená žena pritom napodobuje pohyby ako pri milovaní. Dráždivý pohyb jazykom vyvolá u muža takmer okamžite pocit rozkoše. Muž obvykle klesá slasťou, ako je ukojený. Niektoré ženy tvrdia, že tento akt je elixírom na ich mladosť, lebo mužský hormón obsiahnutý v ejakuláte zabraňuje stárnutiu.