Po čom túžia muži v posteli?

23.01.2010 20:28

 

Muži nechcú hanblivky
V posteli si buďte istá sama sebou. Svojím telom aj svojimi schopnosťami. Hanblivé dievčatá nepôsobia veľmi vzrušujúco a vášeň v posteli skôr zabíjajú, ako vzbudzujú.  Máte chuť na nejaký experiment? Tak to povedzte. Ak budete len ležať ako drevo a čakať, čo s vami partner urobí, určite nezabodujete.

Nebuďte priveľmi hlučná
Na rozdiel od scén, ktoré ste možno videli v pornofilme, s hlučnosťou by ste to nijako preháňať nemali. Afektované a neúprimné vzdychanie muž rozpozná a určite sa nepoteší. Ani druhý extrém, absolútne ticho počas sexuálnych radovánok, nie je to pravé orechové. Zvoľte zlatú strednú cestu a počas sexu sa chovajte prirodzene, tak, ako to naozaj cítite.

Povedzte, čo chcete
Mať v posteli ženu, ktorá povie, na čo má chuť, je snom všetkých mužov. Vyhýbavé odpovede a večné okúňanie sa ani jednému z dvojice neprinesie noc plnú vášne. Ak mu pošepkáte čosi hriešne, ešte viac ho rozpálite.

Myslite iba na sex
Začína o desiatej váš

obľúbený seriál a tak chcete mať sex čo najrýchlejšie za sebou? Ak je vám televízny program prednejší, tak so sexom radšej ani nezačínajte. Ani vám by nebolo príjemné, ak by váš drahý počas milovania jedným okom sledoval hokejový zápas.

Orálny sex robte s nadšením
Orálny sex muži milujú. Tak sa chopte iniciatívy a choďte do toho. Ak náhodou patríte k ženám, pre ktoré orálne uspokojovanie partnera nie je tým, po čom by enormne túžili, musíte sa jednoducho premôcť. A najmä sa netvárte znudene či dokonca znechutene. To by partnera od sexuálnych radovánok mohlo odradiť.

Text: -nb- pre oŽene.sk