Mužský bod rozkoše

08.01.2010 17:27

Bod G je miesto, ktoré mimoriadne citlivo reaguje na vonkajšiu stimuláciu. Sami ste iste videli, čo to spravilo s priateľkou v posteli – jej telom prešla vlna ohromnej rozkoše a vy ste si možno pomysleli, byť tak teraz v jej koži! Viete, že môžete? Nechajte svoju drahú, nech spraví hlbinný prieskum vášho tela. Pri správnom navigovaní sa to podarí.

Ako na to?
Na rozdiel od ženského géčka, ktoré nájsť nie je žiadna hračka, je to mužské našťastie oveľa prístupnejšie. Najlepšie sa k nemu dostanete z miesta zvaného perineum, čo je oblasť medzi konečníkom a semenníkmi, plná nervových vlákien a teda citlivá na každý, aj ten najjemnejší dotyk. Skrz perineum sa dostanete až k dráždeniu prostaty.

Len pre pripomenutie, prostata je žľaza mužského pohlavného ústrojenstva. Má veľkosť i tvar gaštanu, a lokalizovaná je pred konečníkom tesne pod močovým mechúrom. Tento orgán vytvára tekutiny pre ejakulát, ktoré tvoria prostredie zlepšujúce pohyblivosť spermií. Svaly tesne pred vyvrcholením vytlačia ejakulát z prostaty do močovej rúry. A teraz, keď už viete, že dráždením prostaty možno znásobiť sexuálne vzrušenie, ostáva zasvätiť do tohto tajomstva aj vašu drahú polovičku.

So ženou hore
Skúsené milenky vám tam možno siahnu samy od seba. Menej skúsené môžete usmerniť vy. Pri masáži ju veďte rukou o trochu nižšie ako zvyčajne. Tým najkrajším darčekom, aký vám priateľka v posteli môže dať, je stimulácia penisu a perinea zároveň. Chce to trochu praxe, ale len čo si techniku osvojí, môžete z toho spraviť príjemnú súčasť klasickej súloži. Najpohodlnejšie je dráždenie mužského géčka v polohách, kedy je žena hore a má tak lepšiu kontrolu nad svojimi „ťahmi“. Len čo dočiahne na to správne miesto, nestihnete ani narátať do päť a prekvapí vás vlna rozkoše.

Autor: Kevin