Čo pripadá mužom na ženách naozaj sexi?

23.01.2010 20:33

 

16.12.2009 13:00

Muži majú radi dobrodružné ženy so zmyslom pre humor.

Reklama

Drazba

Odvaha
Červeň, ktorá sa vám nahrnie do tváre kedykoľvek vás osloví sympatický muž, môže pôsobiť milo. Ale ak zo seba nedokážete dostať ani jednu súvislú vetu a celý čas sa len tupo usmievate, úspech u mužov mať zrejme nebudete. Prekonajte hanblivosť a buďte odvážna.

Inteligencia
Inteligentný muž od ženy očakáva, že s ním dokáže viesť plynulú konverzáciu na zaujímavú tému. Mala by prejaviť vlastný názor a nie len pritakávať na všetko, čo jej povie partner. To by bola naozaj nuda.

Zmysel pre humor
Je to síce otrepaná fráza, ale zmysel pre humor považujú muži u žien za naozaj sexi. Pekná tvár a postava tiež urobia svoje, ale ak dokážete muža rozosmiať, máte vyhrané a na prípadné chybičky krásy veľmi rýchlo zabudne. Smiech je naozaj sexi.

Pekný úsmev
Na mužov asi nepôsobí nič tak odstrašujúco, ako špinavé nechty a zanedbané zuby. Starostlivosť o chrup by mala byť samozrejmosťou. Žena so zubami ako perličky sa určite rada smeje, aby ich ukázala.

Dobrodružná povaha
Na prvom rande nemusíte hneď skákať s padákom v tandeme, ale prejavte sa ako dobrodružný typ. Zapôsobíte príhodou z raftovania v Rumunsku alebo výstupom na nejakú trojtisícovku. V žiadnom prípade si ale nevymýšľajte. Čo ak by vám na ďalšie rande pripravil nejaké adrenalínové prekvapenie a vy by ste sa nezmohli ani na slovo.

Dievča do pohody
Muži nemajú radi hádavé či uštipačné ženy. Ak sa prejavíte ako dievča do pohody, máte spolovice vyhrané.  Žiadne stresy či výstupy plné afektu! Aspoň zo tačiatku svoju ohnivú povahu držte na uzde.

Text: -nb- pre oŽene.sk