Čo na seba mužovi neprezraďte

23.01.2010 20:03

 

Počas prvých stretnutí si niektoré svoje túžby či predstavy o živote nechajte pre seba. Toto o sebe novému objavu nehovorte:

Som nakupovacia maniačka
Ak je vymetanie obchodov vaším koníčkom, ktorého sa neviete vzdať, určite to nevešajte novému objavu na nos.  Chlapi vidia radi pekne oblečené ženy, ale nad nakupovaním väčšina z nich ohŕňa nos... A ženy, ktoré nevedia rozprávať o ničom inom než kabelkách a topánkach u nich dlhú "životnosť" nemajú.

Som stále v mínuse
Večere v podniku, víkendové záťahy či večné nakupovanie vám môže expresne vybieliť účet. Ak si žijete na vysokej nohe a trpí tým vaša peňaženka, nechváľte sa tým pred potencionálnym partnerom.

Som notorická lovkyňa mužov
Aj toho nového ste si zrejme ulovila sama. Ale aj tak sa pokúste hrať formu  a nepoškuľovať po každom chlapovi vo vašom okolí. Vynechajte veselé príhody z práce, s ktorým kolegom ste boli na obede či káve. A určite neflirtujte s čašníkmi!

Som náročná
Váš bývalý bol ťažko "za vodou", peniaze preňho neboli problém a každý druhý víkend ste trávili v luxusných hoteloch? Nie každý si môže dovoliť podobnú životnú úroveň.

reklama

Slušného a milého chlapca si takýmito rečami ľahko odplašíte. Možno ani nestihnete zistiť, že ani on nie je žiaden chudák, len sa nepýši na prvom rande všetkým možným, čo vlastní.

Som pripravená mať dieťa
Priam smrtiaca veta. Ak máte niečo okolo tridsiatky a z očí vám srší zúfalstvo, pretože ste v strese z neúprosného tikania biologických hodín, chlapa na ďalšie rande nedostanete. Možno aj on túži po rodine, po zázemí, ale takýmto spôsobom ho určite vyplašíte. O dieťati, svadbe a ďalších záväzkoch sa rozprávajte až o pár mesiacov. Začiatok vzťahu si užívajte v ľahkom štýle.

Text: -nb- pre oŽene.sk