čítaj

23.01.2014 17:21

Túžite po mužovi ale cítite sa škaredá, nemožná a bez sexepílu? Máme pre vás prekvapenie! Príťažlivosť nie je vo vzhľade ale v niečom úplne inom. Prezradíme vám super triky ako byť sexi, aj keď sa tak necítite.

Určite ste sa s tým stretli. Sú ženy, ktoré nie sú veľmi príťažlivé a napriek tomu ich muži vyhľadávajú. V čom to je? Kde sa berie sexepíl?

Sexepíl nie je v obtiahnutých džínsach a hlbokých výstrihoch

Podľa psychológov potrebujú svoju ženskosť zdôrazňovať práve ženy, ktoré sa tak necítia a hryzú ich pochybnosti.  Hlboký dekolt, či obtiahnuté legíny z vás neurobia „sexicu“. Nemusia totiž na vás vyzerať tak skvelo ako na modelke v magazíne. Niektoré ženy si môžu na seba obliecť montérky a napriek tomu budú viac sexi. Nájdite si svoj štýl a vlastné outfity, v ktorých vynikne vaša postava. Vykašlite sa pritom na trendy. Výborný trik je sexi spodná bielizeň, budete sa v nej cítiť zvodne, aj ked o nej budete vedieť iba vy.

Buďte ako gazela

Nehrbte sa a nekráčajte ako deväťdesiatročná starenka. Muži od vás budú doslova odskakovať. Vypnite hruď a pohybujte sa ladne a s ľahkosťou.

Úsmev musí byť

Nadudraný moriak ešte nikdy nikoho neočaril. Buďte príjemná a usmiata. Úsmev robí s človekom zázraky a priťahuje všetkých naokolo ako magnet.

Vizáž musí byť

Čo mužov najviac láka? Uvoľnené vejúce vlasy, zvodný pohľad a zmyselné pery. Nie všetky sme však rovnako obdarené prírodou a treba skutočne vyskúšať viaceré typy líčenia a účesov, kým prídeme na to, čo nám najviac pristane. Nebojte sa experimentovať ale výsledok nepreháňajte.

Pán Boh vám dal krivky

Pohyby sú veľmi dôležité. Sú žiaľ ženy, ktoré sa pohybujú tvrdo a nemotorne ako muži. Ak už ste sa raz narodili ako ženy a máte krivky, používajte ich! Zvodné vlnenie pri chôdzi, sadaní, vstávaní, či akomkoľvek pohybe. Je dokonca rozdiel, či položíte ruku na stôl ako pierko alebo ako slon. Jemnosť a nežnosť sú najväčšími zbraňami ženy.
 

 


Zdroj: jes