čítaj

23.01.2014 17:19

Mať dnes ideálny a harmonický vzťah je tak trochu umenie. Muži ľahšie podľahnú lákavým nástrahám, akými sú milenky a myslia si, že nič lepšie stretnúť nemohli. Nasľubujú im modré z neba, pričom ani nevedia, kto v skutočnosti sú!

 

1. Milenky týchto mužov nemilujú

Muži si myslia, že keď majú milenku, ona túži po rodine s nimi a tak ju majú v hrsti. Opak je ale pravdou. Milenka rada využíva výhody takéhoto voľného vzťahu a keď chce byť slobodná, tak je. Ak by sa títo dvaja skutočne milovali, urobili by všetko pre to, aby spolu boli aj oficiálne.

2. Nedržia toto tajomstvo

Niektoré ženy nevedia udržať tajomstvo. Milenky obzvlášť. Zatiaľ čo muž si zubami nechtami stráži toto zahýbanie a niekedy to nepovie ani najlepšiemu parťákovi, milenka nemá čo stratiť a tak sa s novým, zadaným objavom pochváli, a to nielen najlepšej kamarátke. O ich vzťahu tak vie viac ľudí, ako si muž myslí.

3. Vlastnosti, ktoré majú, sú len hrané

Bezproblémovosť, oddanosť a hlavne nekonfliktnosť. To muži oceňujú u mileniek, ktoré im na rozdiel od manželky nenadávajú, nevyčítajú im rodinné záležitosti, ale naopak, stále ich chvália, hýčkajú a lichotia im. Tieto vlastnosti vyústia do úplného opaku až vo vzťahu. Počas voľného stretávania je tak muž v ilúzii.

4. V skutočnosti nie sú šťastné ako sa javia

S tým súvisí aj vlastnosť, po ktorej túži nejeden človek – šťastie. Milenky sa navonok javia ako šťastné bytosti, ktorým nič nechýba. Opak je ale pravdou. Ide väčšinou o ženy, ktoré to pravé šťastie nevedia vôbec nájsť a nechcú si to priznať. Šťastie im robí potom to, keď na úkor nich má problémy niekto iný (ako napríklad manželský pár).

5. Majú bohatú sexuálnu minulosť

Väčšina mileniek získava status „milenky“ práve v dôsledku sexuálneho uspokojenia muža. Aspoň to je najčastejší dôvod nevery zo strany zadaných mužov. Keďže si tieto ženy nevedia nájsť vzťah a muži s nimi ani vo vzťahu nevedia byť (lebo sú veľmi komplikované stvorenia), majú bohatý sexuálny život. Častokrát mali sex aj s mužmi, s ktorými by ani priemerná žena do postele nevliezla. A tak je otázne, či je v tomto prípade dôležitá kvantita ako kvalita.

6. Muž nie je jediným mužom, ktorého má

Zadaný muž si myslí, že má moc aj nad milenkou. On podvádzať môže, ale ona väčšinou nie. Neuvedomuje si, že milenka sa neuspokojí s tým, keď je odsunutá na vedľajšiu koľaj kvôli manželke, na ktorú muž tak nadáva. Samozrejme, že aj ona má svojho ďalšieho „milenca“.

7. Priťahujú ich výsostne zadaní/ženatí muži

Keďže milenky majú (čo sa týka mužov) vysoké sebavedomie, majú aj vysoké nároky. Trúfajú si na zadaných alebo ženatých mužov a keď dosiahnu svoj cieľ, uspkojí to ich ego a hrdosť. Na základe tohto "portfólia" si potom budujú svoju hodnotu a nároky sa čoraz viac zväčšujú.

8. Milenka to často robí kvôli jeho manželke

Niektorým milenkám na mužovi nezaleží, chcú len jeho benefity. Pocit, že „zobrali“ muža inej v nich vyvoláva rast sebavedomia a moci nad mužami. Čím viac jej muži lichotia, tým viac si potom trúfajú na silné páry. V tomto ženskom komplexe z menejcennosti už nie je dôležitý muž ako taký, ale pretekanie sa medzi ženami.

9. V skutočnosti majú strach z rodiny

Milenky nie sú slobodné preto, že by nechceli mať vzťah alebo rodinu, ale preto, že samy sebe neveria, že by niečo také dokázali zvládnuť. Tieto ženy majú problém byť samé so sebou a pokiaľ sa nenaučia mať sa rady a byť so sebou spokojné, nebudú mať ani vzťah a rodinu. 

10. V detstve prežili nejakú traumu, spojenú s menejcennosťou

Veľa mileniek rozbíja vzťahy z radosti. Jednoducho to, čo zažili ony, sa snažia vrátiť takýmto spôsobom, aj keď ženám, ktoré v skutočnosti za ich problém nemôžu. Či už ide o osobnú skúsenosť alebo skúsenosť ich rodičov, ktoré si pamätajú z detstva. Veľa mileniek potom vyhľadáva staršieho, zrelého muža, pri ktorom majú pocit bezpečia a ochrany.
 


Zdroj: Mon