čítaj

23.01.2014 17:10

Muži sú niekedy nevyspytateľní, podobne ako ženy. Hoci si myslíme, že sú prekuknuteľní, vždy nás prekvapia niečím, čo by sme od nich nečakali. Aj milenkou! Toto je 10 vecí, kvôli ktorým sa však správny chlap nikdy nevzdá svojej manželky!

 

1. Milenka je veľmi jednoduchá na to, aby s ňou vedel byť 24/7

Ak by bola milenka taká úžasná a bezchybná ako sa mužovi javí, chcel by s ňou byť predsa každú minútu, nie? Spomeňte si na to, keď sú dvaja do seba zaľúbení. Každá spoločná chvíľa im je vzácna a čas, kedy sú bez seba je malým utrpením.

2. Manželku miluje, milenka ho vie len dobre rozptýliť

Niektorí muži priznávajú krátkodobé zlyhanie. Svoju manželku v skutočnosti milujú, no i tak nedokázali odolať pokušeniu zo strany ženských zbraní milenky. Opustiť niekoho, koho milujete kvôli tomu, koho nemilujete sa navzájom vylučuje.

3. Milenke od začiatku neverí

Milenka je relax. Jediná dôvera, ktorá vo vzťahu zadaný muž a milenka funguje je tajenie nevery. Ani pri tejto forme dôvery by sme si však nikdy neboli stopercentne istí.

4. V skutočnosti nemá problém so svojou ženou, ale sám so sebou

Je zaujímavé, koľko mužov, ktorí hľadajú úkryt u milenky sa im zdôveruje o svojom manželstve. Jeho manželka je predmetom konverzácie viac ako z polovice. Naozaj si myslia, že milenku toto zaujíma? Väčšinou má tento muž problém sám so sebou a vo vnútri pociťuje vlastné zlyhanie.

5. Milenka je povahovo presne ten typ ženy, ktorý v skutočnosti neznáša

Paradoxom mnohých nevier zo strany muža je, že tretia osoba je majiteľkou všetkých vlastností, ktoré muž na ženách nemá rád. Prečo práve takýmto ženám muži neodolajú, napriek tomu, že by s nimi nevydržali v jednej domácnosti viac ako týždeň, je záhadou.

6. Manželka sa mu páči po všetkých stránkach, milenka väčšinou nie

Manželka sa mužovi väčšinou páči po všetkých stránkach. Vyhovuje mu jej fyzický vzhľad, psychická stránka i celková osobnosť. U milenky je to vždy jedno z toho – buď poslúži ako ideálna bútľavá vŕba alebo dračica v posteli.

7. Pri predstave, že by mu iný chlap prevzal manželku, ho ide roztrhať od žiarlivosti

Muži môžu všetko, ženy nič. To pozná hádam každá žena a inak tomu nie je ani v oblasti nevery. Muži si však veľmi dobre uvedomujú po svojom čine nevery, aké by to bolo, keby im iný chlap prevzal manželku. Od žiarlivosti ich ide v ten moment roztrhať.

8. Každý má svoju minulosť, s ktorou sa ťažšie zdôveruje

Každý z nás má za sebou svojskú minulosť, niekto lepšiu, iný horšiu. Obzvlášť ten druhý typ ľudí má veľký problém zdôveriť sa o tom niekomu. Muži sú menej zhovievavejší a veľmi citliví (aj keď na pohľad vyzerajú ako silní chlapi). Mať novú partnerku ich aj z tohto dôvodu príliš neláka.

9. Neriskoval by výčitky na celý život

Muži nasľubujú milenkám modré z neba, no nie je zvlástne to, že nikdy tieto sľuby nedodržia? Silné reči má každý, no len málokto z nich si trúfne riskovať pohodlie a istotu, ktorú vo svojej rodine pociťujú.

10. Všetko je len strach zo staroby a osamelosti

Ak sa zamýšľate nad tým, prečo nedokážu muži povedať nástrahám ženského pohlavia „nie“, dôvod je jednoduchý. Je to istá forma dokazovania si svojej mužnosti, mladosti a taktiež prejavom strachu z osamelosti. Muži sú jednoducho samci, ktorí sa potrebujú cítiť dôležito. 
 


Zdroj: Mon