Chcete zbaliť babu?

08.01.2010 17:10

Nevyzliekajte pohľadom
Úlisnosťou veľa vody nenamútite, teda za predpokladu, že máte záujem o normálnu babu a nie vymetačku barov. Svet je plný vtieravých chlapov, ktorí ženu slušných mravov odradia a nemusia ešte vyriecť ani slovo. Slizký pohľad, premeriavanie od hlavy po päty a potmehúdsky pohľad ich ihneď zaradia do skupiny nežiadúcich. A takým iste netúžite byť. 

Vzácna prirodzenosť
V súčasnosti veľa ľudí zachvátila vlna neprirodzenosti, kde ozajstné hodnoty odchádzajú stranou. Funguje ako taká epidémia a pokiaľ sa aj vy nehráte na niekoho dôležitejšieho, nie ste IN. Správne baby to odhalia hneď, ušetriť ich takéhoto trápneho divadielka bude teda rozhodne lepším riešením.

Nehrajte sa na nič a buďte sám sebou a to aj za cenu, že odhalíte svoje temnejšie stránky. Ak tá vaša vyvolená za niečo stojí, bude to brať ako prirodzenú súčasť vašej osoby. Nič netajte, nič nepredstierajte, nezavádzajte fakty, ono to raz aj tak vyjde na povrch. Samozrejme, nie je potrebné hneď na prvom stretnutí vytiahnuť tie záležitosti, za ktoré sa vo svojom živote najviac hanbíte. Ak však príde na niečo reč, postavte sa k tomu ako chlap.  

Nenútený humor
Smiech je korením života a preto si ho treba spraviť pekne pikantným. Teda, čo sa humoru týka. Každý zdravý človek sa rád smeje, takže skúste rozosmiať i ju. Budete mať hneď o pár bodov k dobru.

Nemusíte chŕliť jeden vtip za druhým, ani za každú cenu vyrábať humorné situácie, či komentovať okolie silenou vtipnosťou. Vyhlo by sa tu účinku. Uvoľnite sa, buďte sám sebou a ono to príde i samo. Nebojte sa, že niečo pokazíte, ak nebudete vyslovene trápny, prehliadne to. A keď jej váš spôsob humoru sadne, možno sa k vám pridá.

Nezvyčajná vnímavosť
Najhoršie je, keď kladiete otázky a nepočúvate odpovede. Pokiaľ sa už po tretí krát spýtate na to isté, môžete rovno zodvihnúť kotvy. Ženy pripisujú umeniu počúvať veľkú dôležitosť, asi preto, že u mužov je táto vlastnosť obzvlášť vzácna.

Ak budete v tomto smere pozorný, máte ju v hrsti. A nestačí len počúvať, vy musíte i vnímať a tému vedieť podľa vhodnosti rozvíjať. Takže sa na chvíľu staňte psychológom, započúvajte sa a podľa potreby komunikujte.

Nevšedná nápaditosť
Avšak len sedieť a držať uši nastražené nestačí. Kreativita je to, čo potrebujete k vytvoreniu svojho originálneho celku. Nevláčte ju po začmudených podnikoch, zabudnite na kino, nepromenádujte sa po nákupných centrách, ale vymyslite niečo iné. Zúčastnite sa nejakej zaujímavej kultúrnej akcie, zoberte ju na športovú udalosť, alebo zájdite na výstavu. Prechádzkami v prírode preukážete zmysel pre romantiku, čo nepochybne ocení tiež.

Alebo jej vyrazte dych iným nevšedným spôsobom a vymyslite jedinečné prekvapenie. Či to bude zoskok padákom, lyžovačka v neznáme, stavanie snehuliaka, alebo kurz varenia, či nebodaj potápania je už len na vašom odhadnutí situácie, jej vkusu i druhu povahy. Ak to vyjde, buďte si istý, že zabodujete.

Autor: Ton