Ako zvádzať partnera? Máme pre vás zaujímavé tipy

23.01.2010 20:14

 

03.01.2010 07:30

Prvé milovanie s novým partnerom sa pre jednu slečnu skončilo ozajstnou traumou.

V očakávaní toho krásneho zážitku sa nahodila do nádhernej čipkovanej bielizne, ktorá zakrývala skutočne len to najnutnejšie, a čakala na svojho milovaného. A ten, keď ju uvidel, od strachu zdupkal a už sa nevrátil.

Slečna zostala v posteli plnej ružových lupienkov sama a opila zo šampanského, ktoré na ten zážitok čakalo dve hodiny v chladničke. Aké z toho plynie poučenie? Nuž asi také, že je niekedy dobré poznať, aspoň okrajovo, partnerov vkus. Kdesi, nevedno však kde, sa vzalo staré známe klišé, že všetci muži sú úplne mimo, keď pred nimi stojí ich milovaná v podväzkoch, priesvitných tango nohavičkách a v podprsenke, ktorá prednosti vytlačí aj ponad hlavu. Aký je to kolosálny omyl zistíte, keď sa na to opýtate hoci len troch mužov. Každý z nich odpovie na otázku, aká bielizeň je preňho najviac príťažlivá, inak.

Niekto je mimo z nohavičiek detského strihu potlačených kvetinkami, iného vzrušujú vkusné elegantné súpravy a z ďalšieho vypadne, že žena oblečená v latexovom oblečku je to pravé orechové. Tak ako máme odhadnúť a vedieť, v čom partnerovi pripadáme najviac sexi? Jednoduché. Stačí sa opýtať. Alebo ak sa pýtať nechcete, pozorujte. Z času na čas sa aj muži radi začítajú či zapozerajú do dámskych magazínov, ktoré sú preplnené stránkami s reklamou bielizne. Ak sa na jeden z obrázkov pozerá so záujmom dlhšie, máte to v suchu.

Zmena je život
Niekedy však okoreniť sex niečím iným môže byť skutočne skvelá  kávička. Ak žena celý čas nosí pohodlnú vkusnú bavlnenú bielizeň a odrazu sa partnerovi ukáže v odvážnom kúsku z čipiek a pridá patričný komentár, muž zrejme neodolá a bude mať čo robiť, aby ten kostýmček neroztrhal za pár sekúnd vlastnými zubami. Jedno pravidlo sa však oplatí dodržať, a to je: poznať vlastné telo a jeho nedostatky. Ak máte napríklad väčšie pozadie, tangá nebudú práve strelou do čierneho. Iba pritiahnu pohľad na miesta, ktoré nechcete, aby si partner všímal. Bielizeň má postavu zlepšiť a ak si nie ste istá, v predajniach vám radi poradia.

Ako kurtizána
Podväzky, korzety či pančuchy držiace na stehnách ľudovo nazývané "samodržky" v poslednom období zažívajú svoj comeback. Výrobcovia používajú kvalitné materiály, a tak nosenie týchto kúskov už nie je utrpením ako vystrihnutým z gréckej tragédie. Navyše pri správne zvolenom oblečení si nikto ani nevšimne, že pod sukňou máte hriešne sexi pančušky pripravené len pre jeden pár očí.

Agentka provokatérka
Každá z nás túži byť aspoň raz v živote nehanebná mrcha. Prečo aj nie? Už len tá predstava premeniť sa na niekoho iného dodáva odvahu správať sa či hovoriť inak. Výrobcovia spodnej bielizne myslia aj na tieto naše "hriešne" túžby, a tak si pokojne cez internet môžete objednať napríklad uniformu sexi sestričky, prísnej policajtky či rozkošnej Heidi z Álp. Inšpiráciu nájdete napríklad na webových stránkach  www.cutesishoe.com, kde zadáte heslo costumes, alebo si zasurfujte na  www.urbanog.com, kde na lište nájdete to, čo sa vám zapáči. Pozor však, stránky sú v angličtine, a tak mať po ruke kamarátku a kalkulačku nebude na škodu. Tiež si dobre pozrite číslovanie.

Online sexica
V obchodoch neviete nájsť to, čo sa vám páči? Nuž, práve teraz možno prišiel čas využiť všemocný internet. Skutočne krásne kúsky nájdete napríklad na www.victoriasecret.com, alebo na www.electriqueboutique.com. Ak túžite objavovať, heslom vo vyhľadávači by malo byť lingerie (teda po anglicky spodná bielizeň). Pozor však na číslovanie, na stránkach nájdete aj

prepočet na európske veľkosti. Hriešna aj v spánku
To, čo najviac podceňujeme, je oblečenie na noc. Teda pyžamká a košieľky. Všetky sa chceme pohodlne a poriadne vyspať, ale prečo nezapojiť fantáziu a neužiť si pocit byť ako francúzska kontesa? Ak spíte úplne nahá, tiež to nie je zlý variant. V tom prípade možno nie je na škodu preniesť trocha odvahy aj do bežného života. Čo tak zahrať sa na Paris Hiltonovú či Britney Spearsovú a vybehnúť na rande "naostro", teda bez bielizne? Je to na vás, vy viete, kedy sa cítite sebaisto a najviac sexi.

Text: Adriana Mikundová, archív Pravda Ženy