Ako si pokaziť vzťah hneď na začiatku

23.01.2010 19:56

 

Krehkosť začínajúcej lásky netreba podceňovať. Zničiť ju môžete veľmi ľahko. Napríklad takto:

Povedzme si všetky tajomstvá

Zábavné historky z detstva či zo života vás a vašich kamarátok, to áno. Takisto môžete prezradiť čo-to zo súkromia vašej rodiny či objasniť partnerovi komplikované príbuzenské vzťahy. Vyvarujte sa ale tajomstvám intímneho charakteru . Ako ste podviedli svojho ex, ako sa zvyknete bozkávať s fešákmi v bare, keď máte v sebe zopár drinkov, či ako rýchlo vás dostal ten a ten do postele. A na nos mu nemusíte vešať ani fakty, ako ste napríklad "podrazili" svoju najlepšiu  kamarátku či ako sa rada ulievate zo zamestnania.

Vypisujme si dvadsať sms-iek denne

Sms-kovaciu mániu prenechajte tínedžerom.  Sms-ky píšte len v prípadoch, ak je to nevyhnutné. Samozrejme, každého poteší, ak si raz denne prečíta, ako naňho myslíte. Ale bombardovanie správami začne na muža pôsobiť otravne. Nechajte mu priestor, aby sa o vás snažil aj on.

Naplánujme si svadbu

Krásne chvíle začínajúceho vzťahu patria aj snom. Ak máte preskúmaný terén a ste si istá, že fantazírovaním o svadbe ho už neodplašíte, môžete mu v posteli porozprávať, po čom v živote túžite. Asi každá žena si predstavuje, aký bude ten deň D. Ale rozprávajte v neurčitých dátumoch a časoch. Určite naňho nevybaľte vety:  "Do apríla sa musím vydať".

Obmedzme stretávanie sa s kamarátmi

Láska každému trochu zatemní mozog. Ale rozhodne od neho nežiadajte, aby s vami

reklama

trávil každú voľnú minútu a svojich kamarátov úplne odrezal zo svojho života. V žiadnom prípade nerobte scény, ak s nimi občas pôjde von. A svojich priateliek sa nezbavujte ani vy. Ostať v izolácii je to najhoršie, čo sa vám môže stať.

Robme všetko spolu

Niektoré ženy majú tendenciu absolútne sa prispôsobiť partnerovi. Ak hrá pravidelne tenis, okamžite si kupujú drahú výbavu. Na svoje koníčky či záľuby zabudnú. Týmto spôsobom strácate šancu tešiť sa na spoločné chvíle, pretože nedokážete bez neho už ani dýchať. A partner sa po čase môže začať v takomto vzťahu doslova dusiť.

Text: -nb- pre oŽene.sk