Ako ho dokonalo rozvášniť?

08.01.2010 16:53

 



Aj vám sa s prichádzajúcou jarou búri krv a máte chuť na niečo jemne pikantné? Možno je trocha agresivity vo vašej posteli presne to, čo potrebujete, aby ste premohli jarnú únavu a prebrali sa po zime.

Pac-pac-pac!
Možno vás už partner skusmo poplácal po zadočku, ale vy ste túto jeho aktivitu stopli hneď v zárodku. A možno ste sa tak pripravili o stimulujúcu predohru. „Keď mi môj priateľ začal dávať v posteli „na holú“, jediným dôvodom prečo som ho nestopla, bolo, že ma absolútne zaskočil. Keď však jeho ruka striedavo udierala a hladkala, bolo to veľmi vzrušujúce. Iné, ale skvelé,“ hovorí Soňa.

Keď si zaslúži výprask...
Nielen žena môže byť submisívna, práve naopak. Zoberte šatku, vášho drahého si pre istotu priviažte, aby vám neutiekol a začnite sladké mučenie. Neumyl riad? Zaslúži si trest! Vychutnajte si svoju dominanciu, hrajte sa s ním, občas udrite, občas vzrušujte. Nebude sa vedieť rozhodnúť, či sa chce s vami biť alebo milovať – alebo oboje.

Keď Matúša takto naťahujem a občas mu dám poriadne na zadok, cítim sa mocná a to ma ešte viac vzrušuje. Potom ho dráždim, ale niekedy sa ma nesmie dotknúť, ani keď je „po akcii“ – len mu dovolím aby sa uspokojil sám. Myslím, že keď sa nám to obom páči je to v poriadku, aj keď pred známymi by som sa s našimi posteľovými eskapádami nechválila,“ priznáva mierne sa červenajúca Jana.

Čo na to treba?
Spoločné túžby oboch partnerov – akákoľvek agresivita v posteli je veľmi citlivá, preto si partneri musia byť istí, že ich postoje a túžby sú rovnaké. Nezanedbateľná je i atmosféra – vnímaví by mali byť aj tí, ktorí majú v tejto oblasti už skúsenosti. Čo vypálilo super pred týždňom, dnes môže byť úplnou pohromou. Nechajte sa preto viesť nielen rozumom, ale aj intuíciou.

Na čo pozor!
Ak už máte svoje „bitkárske začiatky“ za sebou a natoľko sa vám zapáčili, že chcete vyskúšať ozajstný bičík, určite si vopred hranice. Najmä ak s partnerom ešte nie ste úplne zohratí. Pri takýchto aktivitách – najmä ak sa zo strany jedného partnera „zvrhnú“ – môže nastať vo vzťahu určité odcudzenie, v extrémnom prípade aj rozchod. A to určite nechcete. Preto odborníci radia dohodnúť si „stop slovíčko“, po vyslovení ktorého sa ďalej v začatých praktikách pokračovať nebude.

Radšej to ani neskúšajte...
Ak ste obaja s partnerom výrazne dominantné, alebo naopak výrazne submisívne typy. Tieto aktivity vás zrejme neuspokoja. V prvom prípade sa môžu zvrhnúť do skutočnej bitky a v druhom sa naopak budete siliť do niečoho, k čomu nemáte vzťah. Základné pravidlo ostáva nezmenené – robte to, čo vás baví, teší a vzrušuje – nútiť sa do vecí, ktoré sa vám vyslovene nepáčia, nemá zmysel.

Autor: Ellemka