3 spôsoby ako mu na Nový rok vyznať lásku

12.01.2010 17:55



 

Rozmýšľate ako mu dať najavo, že je tým jediným, zvláštnym, jedinečným a hlavne milovaným mužom vášho života? Láska občas potrebuje spestrenie, a sú chvíle, kedy je treba siahnuť aj po mimoriadnych gestách. Aj keď muži netúžia príliš po citových výlevoch, prejavy lásky si veľmi cenia.

Láska ide cez žalúdok
Iste ste už mali možnosť overiť si to na vlastnej koži. Muž s plným žalúdkom je vždy priateľskejší, povoľnejší a veselší. A verte, aj zamilovanejší! Len nechytajte paniku, ak nie ste takou geniálnou kuchárkou ako Nigella. Spravte to malým trikom a nechajte si pomôcť s dobrou večerou napríklad od jeho mamičky, veď tá vie najlepšie, čo jej syn má rád na tanieri. Verte, po dobrom jedle nemusíte hovoriť viac než len jednoduché „milujem ťa“.

Večer splnených prianí
Kedy ste si naposledy užili spolu skutočne nerušený večer a venovali sa výlučne jeden druhému? Ak to už bolo dávnejšie, či si dokonca ani nespomínate, treba to urýchlene napraviť! Vypnite mobily, pustite si príjemnú hudbu, zapáĺte vonné sviečky a otvorte fľašu dobrého vína.

Tento krát vyhláste večer na tému „noc splnených prianí“. Iste vám nedá veľa práce zistiť, akú polohu by ešte rád vyskúšal, ktorá erotická pomôcka by ho rozvášnila alebo či nechce vyskúšať niečo, čo poriadne rozvášni aj vás.

Povedzte to vo veľkom
Dnes už nie je nemožné takmer nič. Lásku možno vyznať na milión spôsobov. Čo takto vyznať mu lásku pomocou bilboardu, napísať ho do snehu pred domom, či mu svoju lásku pripomenúť iným, možno trochu bláznivým spôsobom?

A čo on? Už vám niekedy vyznal lásku neobvyklým spôsobom?

Autor: Alfa