3 polohy, ktoré ju VŽDY privedú k orgazmu!

08.01.2010 17:20

Hojdačka
Náročnosť: 3/10
Ako na to:
Prehojdajte sa s ňou až k vyvrcholeniu. Sadnite si na koberec a mierne pokrčte nohy. Partnerka si sadne na vás, nohy má tiež pokrčené., rukami vás objíma okolo šije. Začnite sa jemne pohupovať dopredu a dozadu, potom sa oprite rukami o zem a nechajte vašu drahú trochu sa nadvihnúť. Teraz do nej môžete vnikať, zatiaľ čo ona si bude užívať vzrušujúce chvíľky.

Nekonečný prienik
Náročnosť: 4/10
Ako na to:
Dovoľte svojej partnerke, aby si užila milovanie bez toho, aby sa musela starať o váš pôžitok. Uložte ju na posteľ s pokrčenými nohami, kľaknite si pred ňu a chyťte ju za chodidlá. Tie si oprite o hruď a pomaličky do nej vnikajte. Je to slastná poloha, netreba sa nikam ponáhľať. Takto jej umožníte vychutnať si milovanie do poslednej kvapky.

Posteľová gymnastika
Náročnosť: 8/10
Ako na to:
Je vaša drahá ohybná ako prútik? Potom jej nebude robiť táto náročnejšia poloha žiaden problém. Pozícia je vhodná na kratšie milovanie a mala by sa striedať s pohodlnejšou alternatívou. Dominantnou je v tomto prípade vaša partnerka. Položte sa na posteľ, vaša partnerka si na vás sadne v podrepe, pričom jednu nohu vystrie dopredu a druhou sa zaprie. Tým, že nohy nie sú v rovnakej línii bude prenikanie ešte intenzívnejšie. Mimochodom, pri tejto pozícii si vaša drahá krásne precvičí svaly, a tak bude mať pôžitok aj fitko v jednom. Ak bude proti nej protestovať, hneď máte v rukáve argument.

Autor: Bruno