10 najväčších podrazov mileniek voči manželkám: Takto mužov vodia za nos!

23.01.2014 17:26

Žiaľ, dnes už nie je tabu, keď jeden z manželov tomu druhému zahne. Zatiaľ čo milenka vyčkáva, manželka nič netuší. Práve manželka je postavená do tej najhoršej pozície. Toto sú spôsoby, ako milenky zámerne provokujú!

 

1. Nevyčerpateľná chuť na sex

Počiatočná vášeň, sexepíl a hlavne neustála chuť sa intímne zbližovať. To je najčastejší začiatok mnohých neverníkov a tromf mnohých mileniek. Muži a ich milenky však zabúdajú na to, že to isté mali aj so svojou manželkou (len o pár rokov dozadu). Nič nie je nevyčerpateľné – ani chuť na sex.

2. Radosť podriadiť sa mužovi

Milenka je vždy tá druhá a väčšinou ňou aj zostane, s tým by sa mala zmieriť. Musí sa prispôsobovať mužovi a v každej chvíli sa mu potom podriadi. V sexuálnom živote ju muž nemusí prehovárať na svoje tajné chúťky a predstavy, ona to bez námietok urobí, aj keď v duchu s tým môže mať problém. Neodvrkne - „milenky sa totiž s mužmi nehádajú“.

3. Pohŕdanie deťmi

Sloboda, užívanie si a žiadne záväzky. To do istej miery bude každému mužovi chýbať, inak by sa niekedy nesprávali ako malí chlapci. Milenka toto všetko má. Deti väčšinou nie. Tvári sa, že má ešte na to čas a nechce si „pokaziť“ život. A skutočnosť? Závidí, že iná žena (jeho manželka) toto všetko má a ona nie. Nevie si nájsť muža a mať plnohodnotný vzťah.

4. Stávka na svoje telo

Fyzická príťažlivosť a milenky neodmysliteľne idú k sebe. Tieto ženy sú si dobre vedomé, že jediné v čom môžu mať tromf oproti manželke, je ich telo a schopnosť ho využiť. Na každé stretnutie s mužom sa obliekajú vyzývavo, dráždivo a provokatívne, a preto je pre muža ťažké nepodľahnúť jej. Vedia, že manželky, hoci môžu byť nesmierne sexi, v dôsledku stereotypu a povinností tieto zbrane nevyužívajú tak, ako kedysi.

5. Túžba po rozmaznávaní

Milenky sú do istej miery pekné mrchy. Neuspokoja sa s hodinou strávenou s mužom. Chcú viac a viac. Chcú ho hýčkať a samé byť rozmaznávané. Ideálne niekde, kde ich nikto neprichytí. Chcú ho len pre seba. Dlhodobá nevera sa nevypláca. Milenka začne žiarliť a kradnúť muža viac a viac.

6. Vypočítavá krádež času

Milenka si je dobre vedomá toho, že zatiaľ čo muž nie je s ňou, je so svojou rodinou. Reči typu „Ale ja so svojou manželkou nespávam“ mu mnohé milenky aj veria. Milenky prevezmú všetko do svojich rúk a začnú robiť na muža nátlaky, aby sa im viac venoval. Urobia to rafinovane – nedajú mu ultimátum buď ja alebo tvoja manželka. Dobre vedia, že by si vybral možnosť dva.

7. Zámerné zabúdanie si vecí 

Muž si užíva rozkošné chvíle s milenkou, no aj tak sa vracia stále k rodine, ktorú nie je ochotný opustiť. Dobré ráno. To urobí väčšina mužov. Vtedy sa už začne milenka správať trochu inak, ako ju muž pozná. Zámerné zabúdanie si vecí v jeho aute alebo vo vreckách jeho oblečenia nie je nikdy „len tak náhodou“. Cieľom je, aby ženu vyprovokovala.

8. Sms a chatovanie v premyslený čas

Milenky veľmi radi posielajú mužom erotické fotografie, ktoré ich preberú, nech sú kdekoľvek. V práci ich to poriadne vzruší, ale čo keď toto urobí vo večerných hodinách, keď je muž doma? Ani toto nie je náhoda. Muži nie sú v tomto opatrní a mobil si nechajú len tak pohodený hocikde v byte. Ak nie mobil, tak je to iPad, ktorý je zosynchronizovaný s jeho sociálnou sieťou.

9. Koketovanie s inými a hra na veľmi žiadané ženy

Vo fáze, keď sa milenke stále nepodarí prinútiť muža k rozvodu, začne milenka špekulovať a robiť naprieky. Nedokáže sa už zmieriť s tým, že muž môže spávať s manželkou a milenkou a ona len s jedným. Jasné koketovanie s inými mužmi vyvolá aj v ženatom mužovi žiarlivosť. Tá ale nevyvrcholí k tomu, aby sa rozviedol, ale naopak k tomu, aby dal milenke zbohom.

10. Absencia chrbtovej kosti za každú cenu

Naozaj skutočná tvár milenky sa prejaví, keď zistí, že mužovi išlo v skutočnosti len o rozptýlenie. Jemu s ňou síce bolo najlepšie, ako sa dá, no aj napriek tomu neopustí svoju hysterickú a nudnú manželku. S týmto sa máloktorá sebavedomá milenka dokáže zmieriť a obetuje pre to všetko. Ona nemá, čo stratiť, takže vyjde s pravdou von aj pred manželkou. Potom je to už len skúška manželstva a lásky medzi dvomi, či dokážu toto ustáť.
 


Zdroj: Mon